Nuolaida

Juniorpol, Plantapol

0 out of 5

14.50 

Vitaminai vaikams ir paaugliams

Compare

Aprašymas

Vitaminai vaikams ir paaugliams iš natūralių produktų. Papildo sudėtyje yra bičių pienelio, omega-3 (alfa – linoleno rūgštis), krekenų, greipfrutų ekstrakto, askorbo rūgšties (vitamino C), taip pat vitaminų B6, B2, B1, A, D, B12. Tinkamas vartoti vaikams nuo 3 metų.

VARTOJIMAS: 1 ampulę per dieną prieš pusryčius. Vartoti gryną arba išmaišyti sultyse ar vandenyje.

Maistingumo deklaracija: 1 ampulėje – 10 ml 
Vitamino C 12 mg (15% RMV)
Vitamino A 120 µg (15% RMV)
Vitamino D 0,75 µg (15% RMV)
Riboflavino (vitamino B2) 0,21 mg (15% RMV)
Vitamino B6 0,21 mg (15% RMV)
Tiamino (vitamino B1) 0,165 mg (15% RMV)
Vitamino B12 0,375 µg (15% RMV)
Bičių pienelio 300 mg
Žuvų taukų: 6,25 mg
EPR 3,69 mg
DHR 2,56 mg
Krekenų 25 mg
Greipfrutų ekstrakto 10 mg
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 20 (20 geriamų ampulių po 10 ml).
Maisto papildas.

SUDEDAMOSIOS DALYS (1 ampulėje): vanduo, fruktozė, bičių pienelis, braškių aromato kvapioji medžiaga, žuvų taukų milteliai (Omega-3), krekenos (pienas), L-askorbo rūgštis (vitaminas C), greipfrutinio citrinmedžio ekstraktas, konservantas kalio sorbatas, retinilo acetatas (vitaminas A), cholekalciferolis (vitaminas D), riboflavinas (vitaminas B2), piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6),  tiamino hidrochloridas (vitaminas B1), cianokobalaminas (vitaminas B12).

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas.Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.

Naudingų medžiagų charakteristika:

Vitaminas C – svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai palaikyti intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį bei yra svarbus normaliam kolageno formavimui ir normaliai kraujagyslių funkcijai. Vitaminas C taip pat yra svarbus normaliai kaulų, kremzlių, dantenų, odos funkcijai palaikyti.Vitaminas C gerina geležies absorbciją.

Vitaminas B6 – svarbus normaliai cisteino sintezei, normaliai energinių medžiagų apykaitai, nervų sistemos veiklai, baltymų ir glikogeno apykaitai. Vitaminas B6 taip pat yra svarbus normaliai psichologinei būklei palaikyti, raudonųjų kraujo kūnelių kraujodarai, normaliai imuninės sistemos veiklai palaikyti. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, reguliuoja hormonų aktyvumą.

Riboflavinas (vitaminas B2) – padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, svarbus normaliai energinių medžiagų, nervų sistemos veiklai, gleivinių būklei palaikyti. Riboflavinas taip pat yra svarbus normaliai raudonųjų kraujo kūnelių ir odos būklei palaikyti bei normaliai geležies apykaitai.

Tiaminas (vitaminas B1) – svarbus normaliai energinių medžiagų apykaitai, normaliai nervų sistemos veiklai, svarbus normaliai širdies veiklai bei psichologinei būklei palaikyti.

Vitaminas A – svarbus normaliai geležies apykaitai, normaliai gleivinių būklei palaikyti, normaliai odos būklei palaikyti, padeda išsaugoti normalų regėjimą. Vitaminas A taip pat yra svarbus normaliai imuninės sistemos veiklai palaikyti.

Vitaminas D – svarbus normaliai kalcio ir fosforo absorbcijai ir (arba) įsisavinimui, normaliai imuninės sistemos veiklai, padeda palaikyti normalią kalcio koncentraciją kraujyje. Vitaminas D taip pat yra svarbus normaliai kaulų, raumenų, dantų būklei palaikyti.

Vitaminas B12 – svarbus normaliai energinių medžiagų, normaliai nervų sistemos veiklai, psichologinei būklei palaikyti, raudonųjų kraujo kūnelių kraujodarai, imuninės sistemos veiklai.  Vitaminas B12 taip pat padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniorpol, Plantapol”

X