Nuolaida

ENDURANCE NUMBER BELT with Neoprene Pouch, Zone 3

0 out of 5

25.00 

Daugiafunkcinis diržas

Liko 1

Compare

Aprašymas

Daugiafunkcinis diržas 3:1, ant kurio galite segėti savo varžybų numerį, turi specialią dėtuvę smulkiems daiktams ir kilpeles šonuose geliukams. Dėka savo universalumo šis produktas puikiai tinka bėgikams, dviratininkams, triatlonininkams ir įvairioms kitoms lauko sporto šakoms.

Neopreninis maišelis yra atsparus vandeniui, todėl jūsų daiktai bus apsaugoti nuo prakaito ar lietaus. Šios dėtuvės aukštis yra 8 cm, o plotis – 16 cm, todėl yra pakankamai vietos laikyti būtiniausius daiktus (energijos šaltiniai, raktai ir pan.). Taip pat yra vidinė kišenė vertingiems daiktams laikyti. Neopreno medžiaga yra minkšta ir puikiai sugeria smūgius, todėl judėjimo metu jausitės patogiai ir mobiliai. Maišelyje taip pat yra atsparus vandeniui užtrauktukas, kuris padeda išvengti vandens patekimo į vidų.

Ištvermės dirže yra trys energijos gelio kilpos, leidžiančios greitai gauti energijos šaltinį, pagamintos iš nailoninio audinio, suteikiančio papildomo sukibimo, todėl geliukai išliks pritvirtinti net ir intensyvaus judėjimo metu.

Universalios apimties diržas turi šviesą atspindinčias detales, kurios suteiks jums papildomo saugumo, sportuojant tamsiu paros metu.

 

X