ZMA, Nutrend

0 out of 5

25.90 

Unikalus cinko, magnio ir vitamino B6 mišinys

Compare

Aprašymas

ZMA® yra unikalus cinko, magnio ir vitamino B6 mišinys. Cinkas padeda palaikyti normalią testosterono koncentraciją kraujyje. Magnis ir vitaminas B6 padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

VARTOJIMAS: 3 kapsulės prieš einant miegoti. Atsižvelgus į rekomenduojamą dozę, kapsules nuryti, užgeriant pakankamu kiekiu gėrimo (taip pat galima vartoti kartu su baltyminiu kokteiliu). Kapsulių neperkąsti! Atidarius pakuotę, laikyti ne aukštesnėje kaip 10-25ºC temperatūroje ir suvartoti per 3 mėnesius.

3 kaps. (2790 mg)
Magnio 450 mg (120% RMV)
Cinko 30 mg (300% RMV)
Vitamino B6 10,5 mg (750% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

SUDEDAMOSIOS DALYS: ZMA® mišinys (citrinų rūgšties magnio druskos, magnio oksidas, cinko mono-L-metionino sulfatas, cinko L-aspartatas, piridoksino hidrochloridas), želatina, dažiklis titano dioksidas.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Netinka vaikams, neščioms ir maitinančioms moterims. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

Porcijų skaičius pakuotėje: 40 (120 kaps.).
Maisto papildas.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZMA, Nutrend”

X