Vitamin D3, Scitec Nutrition

0 out of 5

9.90 

Ypatingos svarbos vitaminas D3

Compare

Aprašymas

SVbettina_nagy-01

BETTINA NAGY Scitec komanda

Vitaminas D yra ypatingos svarbos vitaminas, jis svarbus normaliai kalcio ir fosforo absorbcijai ir (arba) įsisavinimui, normaliai imuninės sistemos veiklai, padeda palaikyti normalią kalcio koncentraciją kraujyje. Vitaminas D taip pat yra svarbus normaliai kaulų, raumenų, dantų būklei palaikyti. Vitaminas D yra natūraliai gaminamas organizme, kai jis yra veikiamas  tiesioginių saulės spindulių, tačiau faktinis UV spindulių poveikis  ir vitamino D sintezė priklauso nuo daugelio veiksnių (sezono, vietos, laiko, amžius, smogo, odos tamsumo ir t.t.), todėl dažnai reikia papildomai vartoti vitaminą D. Šios 250 kapsulių pakuotės Jums užteks daugiau nei 8 mėnesius, produktą vartojant kiekvieną dieną.

VARTOJIMAS: 1 kapsulę per dieną su maistu.

1 kapsulėje yra:
Vitamino D3 12,5 µg (250% RMV)
RMV – referencinė maistinė vertė

Porcijų skaičius pakuotėje: 250 (250 kaps.).
Maisto papildas.

SUDEDAMOSIOS DALYS: cholekalciferolis, želatina, dažiklis titano dioksidas, lipnumą reguliuojanti medžiaga mikrokristalinė celiuliozė, magnio stearatas.

ALERGENAI. Pagaminta gamykloje, kurios gamyboje naudojamas pienas, soja, kiaušinio baltymas, glitimas ir žemės riešutai. Gali būti randami šių produktų pėdsakai.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei  sveikas gyvenimo būdas. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, sandariai uždarytą. Prieš vartojant konsultuotis su sporto gydytoju ar treneriu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin D3, Scitec Nutrition”

X